Sztárok

György herceg ellopta a show-t a királynő partiján – fotók

György herceg is megérkezett a dédnagyanyjához, hogy a királyi családdal ünnepeljen. Már a belépője sem volt semmi, állítják a brit fotósok.

Kedden tartja meg szokásos karácsonyi vacsoráját II. Erzsébet királynő, amelyen természetesen nemcsak a távoli rokonok, de az unokái, dédunokái is részt vesznek. Köztük Charlotte hercegnő és György herceg, akik már az érkezésükkor ellopták a show-t. Vilmos herceg, Katalin hercegné, György, Charlotte és Harry herceg közösen érkeztek meg a Buckingham-palotába a királynő rendezvényére. Az autót egyébként Vilmos vezette, aki neje szerint a legjobb sofőr Angliában.

György herceg ellopta a show-t a királynő partiján - fotók

Vilmos mellett ült öccse, Harry herceg, aki az elmúlt hetet Londonban töltötte amerikai barátnőjével. Meghan Markle hétfőn repült vissza az Egyesült Államokba, de az biztos, hogy közös karácsonyt is tartottak Harry herceggel, hiszen közösen vásároltak karácsonyfát.

György herceg állítólag vigyorgott és grimaszolt a kocsiban, így máris központi szerepbe került a nagyanyja vacsoráján. Közben megérkezett Károly herceg és neje, valamint a királynő várandós unokája, Zara Tindall és családja is.

György herceg ellopta a show-t a királynő partiján - fotók

A tervek szerint Vilmos és Katalin az ünnepek alatt néhány napot a hercegné szüleinél töltenek majd. “A trónörökös és családja a karácsonyt a Middleton család otthonában tölti” – írja a Hello! magazin. Harry a hírek szerint apjával és nagyszüleivel ünnepel majd.

György herceg ellopta a show-t a királynő partiján - fotók

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top