Sztárok

Tóth Vera kínos helyzetbe került

Tóth Vera filmszerű szituációba keveredett, amikor olyan helyre ment fellépni, ahol kiderült, nincsen mosdó. Az esetet azóta sem felejtette el.

Az emberrel sok minden megtörténhet a munkája során. Így van ezzel az elképesztően vékony Tóth Vera is, az egyik koncertjének helyszínén nem volt mosdó, ezért nem mindennapi módon kellett megoldani a szituációt.

“Egy alkalommal egy vidéki kis kápolna udvarára szólt a koncertfelkérésem. A helyszín egész addig ideálisnak tűnt, amíg meg nem kérdeztem, hogy hol találom a mosdót. Erre jött a felettébb szokatlan megoldást kínáló felelet: az nincs, viszont bekopogtatunk az Ady Endre utcába valakihez. Marika néni, aki engem körbevitt, ismert mindenkit a településen. Így jutottunk el ahhoz az épülethez, ahol Józsi bácsi nyitott ajtót. Odabent éppen lelkesen Xboxozott a kisfia, akinek kedvesen megcsapkodtam a vállát, és azt mondtam: egy percet se aggódjon miattam, játsszon csak nyugodtan tovább” – mesélte Tóth Vera a Gyertek át! adásában.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top