Sztárok

Odáig vannak Koós Réka fekete hajáért

Fekete hajra válthat Koós Réka a mostani szőke helyett? Nincs kizárva, a Sztárban sztár + 1 kicsi adása után nagyon sokan dicsérték, milyen jól áll neki a sötét hajszín. Szerintetek?

Aladdin és Jázmin hercegnő elevenedett meg a Sztárban sztár + 1 kicsi színpadán. Koós Réka és Szabó Bence közös produkciójában a zsűri szerint a kis énekes hétről hétre jobban teljesít. De nem csupán az éneklésért dicsérték Koós Rékát, hanem gyönyörű sötét hajszínét is sokak méltatták. Vajon feketére kéne váltania a színésznőnek?

A Sztárban sztár + 1 kicsi énekesnője, azt követően, hogy Bencével megnyerték a negyedik adást, nagyon sok bókot kapott a hajára. Jázmin hercegnőként és Miklósa Erikaként is sötét hajszínre váltott – legalábbis a műsor kedvéért. Koós Réka, ha nem is holnap, de lehet, elgondolkodik azon, hogy most még szőke hajfürtjeit feketére festesse.

Ha lemaradtál volna a Sztárban sztár + 1 kicsi adásáról és persze Koós Réka gyönyörű fekete hajáról, a videón visszanézheted.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top