Sztárok

Kiszel Tünde csillámporos dedikálása pazar látvány

Egy igazi látványosság, amikor Kiszel Tünde a naptárát dedikálja, és most erről akkor is meg tudsz győződni, ha még nem találkoztál vele élőben.

Korábban már kaptál ízelítőt, milyen is az, amikor Kiszel Tünde úgy mulat, mintha nem lenne holnap. Igen, ez volt az idei naptár bemutatójának a bulija, és a hangulat jobb nem is lehetett volna. De bárhol megjelenik, ott igazi show-t csinál. 

Az idei Kiszel naptára olyan 18-as karika nélküli romantikus-erotikus stílusú, és ahogy mondta, tisztában van azzal is: az embereket igazából csakis a képei izgatják. 

Kiszel Tünde csillámporos dedikálása pazar látvány

“Korábban nagyobbak voltak a számok, olyan igazi naptár jellege volt, most viszont már inkább a képek hangsúlyosak” – mesélte korábban. És valószínű, hogy a dedikálásnál is tisztában van ezzel, hiszen megadja a módját. Legutóbb éppen kis csillámpor borította, és nem kapkodott el semmit, mindenkire szánt időt. Nézd csak, milyen lassan kanyarítja a betűket? Látszik, hogy Kiszel Tünde megbecsüli a rajongóit.

Naptárdedikálás ????????????

www.kiszeltunde.hu ????????????????❤️ (@kiszeltunde) által közzétett videó,

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top