Sztárok

A remény hal meg utoljára: sztárok, akik nagyot változtattak a megítélésükön

Egyszer fent, egyszer lent – és ha a sztárvilágról van szó, a történetnek itt általában vége is. Nekik azonban sikerült visszakapaszkodni, sokszor annál is magasabbra, ahol valaha álltak.

A legnépszerűbb sztárok közé már egyszer is szép teljesítmény bekerülni – és mint tudjuk, ez akkor is igaz, ha végül aztán a süllyesztőben végzi valaki, mert elég kegyetlen tud lenni a celebek világa. Na de mit mondjunk azokról, akik kétszer is feljutottak a csúcsra? Merthogy bizony sokkal többen vannak, mint gondolnánk: egy csapásra újjászületett már a fiatalkori szorongó énjének levelet író Victoria Beckham, a perre készülő Britney Spears, az idén megint elvált Drew Barrymore és a beteg kisfiúval jófejkedő Robert Downey Jr. is, ráadásul a sornak még messze nincs végre. Az alábbiakban tizenegy sztár vonul fel, akik a maguk módján mindannyian hatalmas mentéseket mutattak be – te pedig eldöntheted, hogy melyiküké volt a legnagyobb dobás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top