Sztárok

II. Erzsébet elbűvölő anya-fia portrén pózol

A brit uralkodóról új fotó készült, melyen fiával, Károly herceggel pózol. A fotós mindössze három percet kapott a királyi családtól.

A szóban forgó kép, melyen II. Erzsébet fiával, Károllyal pózol, még május végén készült a királyi család windsori kastélyában, azonban csak most hozták nyilvánosságra, hogy ezzel a fotóval hivatalosan is lezárják a királynő 90. születésnapját ünneplő eseménysorozatot.

II. Erzsébet elbűvölő anya-fia portrén pózol

Egy, a királyi családhoz közel álló forrás a Daily Mail című brit lapnak elmondta, a neves divatfotósnak, aki olyan tervezőkkel dolgozott már együtt, mint John Galliano vagy Alexander McQueen, mindössze három perce volt, hogy elkészítse a képeit a királynőről és fiáról.

 II. Erzsébet késve indult el a windsori lovasbemutatóról, és csak kevés ideje maradt átöltözni a vacsora előtt, ezért szűkre kellett szabni a fotózás idejét – mondta a forrás, majd hozzátette, a fotózás a sietség ellenére jó hangulatban telt. – A képen is az látszik, hogy a királynő épp próbál komoly arcot vágni azután, hogy Károly elsütött egy igencsak jó poént.”

A fotót ide kattintva nézhetitek meg.

Olvass még többet II. Erzsébetről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top