Sztárok

Opitz Barbara: sorsdöntő a családomnak az X-Faktor

Nagy a tét Opitz Barbarának az X-Faktor döntőjében. A lány elárulta, hogy családja sorsa függ a műsortól – írja a Blikk.

Opitz Barbara a Blikknek elárulta, azért szeretné megnyerni az X-Faktort, hogy az évek óta uborkaszedésből élő családján segítsen. 

“Bár kicsit izgulok, mert a hangom eléggé rekedtes volt a héten, mindent megteszek, hogy a lehető legjobban teljesítsek. Ha sikerrel járok, első dolgom lesz Budapesten venni egy kis házat, ahova beköltözhetünk a szüleimmel és a testvéremmel, hiszen egyedül biztos nem laknék a fővárosban, albérletre pedig nincs pénzünk. Embert próbáló munka az uborkatermesztés, és bár sosem szégyelltem, hogy ebből tartja fent magát a családom, sokkal szebb életet szeretnék nekik. Ha sikerül győznöm, segítek elindítani anyuéknak egy vállalkozást, mondjuk egy ruhaüzletet. Ha nem, valószínűleg maradunk Sonkádon” – mondta Opitz Barbara.

Opitz Barbara: sorsdöntő a családomnak az X-Faktor

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top