Sztárok

LL Junior: Nótár Mary hazudik

Nótár Mary vetélése után durva háború alakult ki közte és LL Junior között, aki szerint az énekesnő nem is volt terhes. Most kiderült, mi állhat az ügy hátterében

Nótár Mary tegnap bejelentette, elvesztette a kisbabáját. Ezt követően durva videóüzenetet kapott LL Juniortól.

“Mary hazudik a vetéléséről! Minden, amit eddig mondott, csak egy jól megtervezett színjáték volt. Pedig ez egy szent dolog, azon nők és párok mellett emeltem fel a szavam, akik babára vágynak, de nem élhetik át a gyermekáldás örömeit. Borzasztóan ki vagyok rá akadva, ne csináljon mindenkiből hülyét” –  fakadt ki a videó után a Blikknek is LL Junior, aki jelenleg is annál a kiadónál dolgozik, amellyel az énekesnő pereskedik.

Fotó: facebook.com/lljunior
Fotó: facebook.com/lljunior

Nótár Mary állítja, volt producere, Lakatos Róbert milliókkal károsította meg, a fellépti díjakat, a klipek árát, a szponzori- és reklámszerződéseit is megsarcolta. Kijelentéséért a menedzser pereli őt. “Az orvosom szerint ez az egész ügy biztos, hogy hozzájárult ahhoz, hogy elvetéltem. Sajnálom, hogy idáig fajultak a dolgok, és a családom, a szeretteim ki voltak téve ennek” – mondta az énekesnő.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top