nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Először mutatja meg a fiát Gryllus Dorka és Simon Kornél

Először mutatja meg a fiát Gryllus Dorka és Simon Kornél

Hamarosan ötéves lesz a színészpár gyereke, de Gryllus Dorka és Simon Kornél fiáról eddig nem láttunk fotót. Most először a BEST magazinnak engedték meg, hogy közös családi képeket készítsenek.
NLCafé
f Ajánlom

Érzékeny és nagyon érdeklődő – így írta le Gryllus Dorka a fiát, Somát. A színésznő néha-néha mesélt már a gyerekéről és a kapcsolatáról Simon Kornéllal, de korábban még nem láttunk róluk családi képet. Ahogy a BEST cikkéből is kiderült, ők hárman nagyon erősen kötődnek egymáshoz, szinte megfeledkeznek a külvilágról. Talán azért is, mert Dorka és Kornél közös élete is akkor kezdődött, amikor megszületett a gyerekük. 

“A múltkor kettesben voltunk valahol Kornéllal, és elkezdtünk fiatalkori történeteket mesélni. Akkor döbbentünk rá, hogy nekünk ez a fázis tulajdonképpen kimaradt… hiszen a kapcsolat elején teljesen belefeledkeztünk egymásba, aztán meg már jött is a kisfiunk. Arra jutottunk, ha Somika majd nagyobb lesz, elkezdünk randizni” – mondta a színésznő. 

A BEST magazin hétoldalas anyagából nemcsak ez derül ki, hanem rengeteg apró részlet a calád magánéletéről, az ünneplésről.

Először mutatja meg a fiát Gryllus Dorka és Simon Kornél

 

Megosztás Facebookon