Sztárok

Oszter Sándor 5 év börtönt is kaphat

Oszter Sándor betegségre hivatkozva nem jelent meg a bírósági tárgyalásán. Mindeközben az ügyész letöltendő börtönbüntetést kért rá. 5 évet is kaphat.

Oszter Sándor ellen befolyással való üzérkedés gyanúja miatt emelt vádat az ügyészség. A hatóság szerint a színész és társai egy szökésben lévő bűnözőnek azt ígérték, hogy pénzért cserébe elsimítják bírósági ügyét. A férfi állítólag több millió forintot adott át a vádlottaknak, aztán rájött, hogy becsapták.

A színész nem jelent meg az ügy tárgyalásán, betegségre hivatkozott. “Ügyfelem beteg, nem áll módomban elárulni, hogy mi a pontos baja. Továbbra is ártatlannak vallja magát, és a következő tárgyaláson, márciusban már jelen lesz. A bíróságon semmi nem ért váratlanul, a betegsége engem is meglepett” – közölte a Blikk-kel dr. Balogh Gábor, Oszter Sándor ügyvédje.

 Dr. Simon Richárdnak, a Központi Nyomozó Főügyészség sajtósának tájékoztatása szerint halmazati büntetésként letöltendő börtönbüntetést kért rá az ügyészség. Öt év lehet a maximálisan kiszabható büntetés. A lap kereste Oszter Sándort, de elérhetetlen volt, a felesége felvette a telefont, annyit mondott: a férje jelenleg beteg.

A színész korábban a következőket írta az ügyről a felesége Facebook-oldalán: “Eljárás folyik ellenem egy olyan szélhámos ember vádaskodásai miatt, amelyből megmondom őszintén, nem is gondoltam volna, hogy ekkora médiavihar keletkezik. Rágalmazóm egy nemzetközi csaló, aki filmproducernek adta ki magát, és azzal hitegetett, hogy egy nagy horderejű filmet szeretne forgatni.”

Oszter Sándor 5 év börtönt is kaphat

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top