Sztárok

Átalakultak. Így néztek ki korábban az X-Faktor döntősei

Szombaton véget ér az X-Faktor. Eldől, hogy Opitz Barbi, Mata Ricsi és Gorbunov Dmitrij közül ki győzedelmeskedik, ki fogja megnyerni az RTL Klub tehetségkutatóját. De emlékeztek még azokra a képsorokra, amikor a válogatókon feltűntek az énekesek?

Mata Ricsi utolsóként csatlakozott a döntőbe jutott énekesekhez, miután mentora korábbi választottja botrányt okozott egy szórakozóhelyen. Ricsi a válogatón a Labrinth című dalt énekelte. Hogy mennyit változott az első szereplése és az utolsó előtti élő show előtt, azt megnézhetitek ezen a két képen.

Opitz Barbi hatalmas hajával és meglepő szerénységgel érkezett az X-Faktor színpadára. A válogatón Sia legismertebb dalát énekelte, azt, amit előtte szinte egyetlen versenyző sem volt képes előadni. A csalódott mentorok nagyon reménykedtek benne, hogy az uborkatermesztő családból érkező Barbinak sikerülni fog a dal. Nyilván diadalmaskodott, most pedig már az X-Faktor döntőjére készül. Barbi nem sokat változott (külsőleg) a műsorok alatt, de azért nála is érezhető a tehetségkutató hatása.

Gorbunov Dmitrij Ukrajnából érkezett az X-Faktorba, és a válogatón még annyira keveset beszélt magyarul, hogy csak angolul (Gáspár Lacival pedig kézzel-lábbal) beszélgetett a mentorokkal. Puskás Peti mentoráltja párbajjal jutott el a döntőig, de amiatt nem kevesebb az esélye arra, hogy szombaton ő legyen a végső győztes. Hogy mennyit változott az első szereplése és az utolsó előtti élő show előtt, azt megnézhetitek ezen a két képen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top