Sztárok

Pizsamában, magyar újsággal a kezében pózol Ryan Gosling

Hosszú interjút készített Ryan Goslinggal a GQ Magazine, amit remek divatfotókkal illusztráltak. A fotókon Gosling többek között egy több száz dolláros Ralph Lauren-szettben kávézgat a Gellért fürdő egyik medencéjében, vagy éppen menő csíkos pizsamában olvassa az egyik magyar napilapot.

Ryan Gosling közel fél évet lakott Budapesten Ridley Scott új filmje, a Szárnyas fejvadász folytatásának forgatása miatt. Ez volt az az időszak a nyáron, amikor csak az nem találkozott Harrison Forddal, aki nem akart. Goslinggal a forgatás alatt egy hosszabb interjút készített a GQ Magazine, amihez a színész Ralph Lauren-ruhákban pózol.

A fotózáshoz helyszínként többek között a Gellért fürdőt, illetve a színész szállodai szobáját választották, ahol egy 150 dolláros klasszikus pizsamában olvassa a Magyar Nemzetet. Előtte ellátogattak a Gellért fürdőbe is, ahol Gosling egy 300 dolláros nadrágban, 150 dolláros ingben és nyakkendőben pózol derékig vízben, egy csésze kávét szorongatva.

Tegnap az is kiderült, hogy Ryag Gosling mennyire megszerette az egyik szupermarketet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top