Sztárok

Egyre nőnek a magyar szépségkirálynő, Gelencsér Tímea esélyei a Miss World versenyen

Az eddigi alversenyeken remekel a magyar induló a Miss World-választáson. Gelencsér Tímea egyetlen szívfájdalma, hogy a legtehetségesebb királynőjelölt kilétéről nem a zsűri, hanem a szavazók döntenek.

A végeredmény szempontjából szép reményekkel kecsegtet Gelencsér Tímea eddigi szereplése a Miss World szépségversenyen. A sportversenyen bekerült a kék csapat 8 legjobbja közé, jótékonysági kisfilmjét beválasztották a top 25-be, helyet kapott a között a néhány lány között, akik elmehettek az MGM megnyitójára, ahol majd a versenyt tartják, a talent show-ban pedig az első tíz közé került. 

Szóval egyáltalán nincs oka búslakodni Gelencsér Tímeának, egy kicsit azonban kedvét szegte, amikor megtudta: a Miss Talent címet nem a zsűri ítéli majd oda, hanem az internetes szavazók, hiszen így a nagyobb országok hatalmas előnyhöz jutnak.

Egyre nőnek a magyar szépségkirálynő, Gelencsér Tímea esélyei a Miss World versenyen

Ennek ellenére Timi harcol a szavazatokért, amit ráadásul egy Magyarországon nem igazán ismert telefonos applikáció segítéségével kell leadni. A folyamat nem túl egyszerű, de a Miss World Hungary győztese egy videóban türelmesen elmagyarázza, hogyan lehet voksolni, és mindenkit arra kér, segítse őt győzelemhez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top