Sztárok

Olivia Wilde szerint a szoptatás nem való minden nőnek

A 32 éves színésznő, aki nyolc hete adott életet második gyermekének, őszintén beszélt a szoptatás nehézségeiről és arról, miért örül nagyon, hogy bővült a családjuk.

Olivia Wilde legújabb filmje, a Toycracker New York-i premierjén nyilatkozott a People magazinnak, az őszinte beszélgetés során pedig elárulta, mióta kislánya, Daisy Josephine a világra jött, minden egyes napja egy kis “buli.” A színésznő mesélt arról, mit reagált vőlegénye, a 41 éves Jason Sudeikis, mikor közölte vele, hogy ismét apa lesz.

“Azt mondta, hogy most már végre társasozhatunk majd együtt. És milyen igaza van! Ha négyen vagytok, nincs akadálya annak, hogy leüljetek társasjátékozni” – mondta Wilde, majd hozzátette, férje egyik kedvenc játéka a Catan telepesei, amit minimum négyen kell játszani.

My drinking buddy. #neverunderestimatethepowerofawoman

Olivia Wilde (@oliviawilde) által közzétett fénykép,

 A színésznő a lapnak emellett beszélt arról is, hogy szerinte a szoptatás nem való minden nőnek. “Mindenkinek joga van eldönteni, hogy akarja-e szoptatni a gyermekét, vagy sem. Szerintem ezt nem szabad rákényszeríteni senkire, és nem szabad bűntudatot kelteni azokban, akik a tápszer mellett döntenek.”

“Ez egy bonyolult dolog, és egyáltalán nem megy simán, még annak sem, aki már csinálta. Az esetek 90 százalékában csupa tej vagy, szóval egyáltalán nem egyszerű, ettől függetlenü nekem, személy szerint fantasztikus élmény.”

Olvass még többet Olivia Wilde-ról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top