Sztárok

Zalatnay Cini sérülten is színpadra áll, kevés a pénze

Zalatnay Cini még közel sincs teljesen jól a balesete után, de újra színpadra áll. Azt mondja, egészen biztosan nem fognak látszani rajta a fájdalmai.

Bár az orvos szerint minimum hat hetet kellene pihennie Zalatnay Cininek a balesete után, és ez még nem telt le, az énekesnő a hétvégén újra színpadra áll. Ennek két oka van. Az egyik, hogy imád fellépni, a színpad az élete. A másik pedig, hogy mindössze 56 ezer forint nyugdíjat kap, tehát szüksége van a pénzre. 

“Még lihegek, vannak fájdalmain, de a légzőgyakorlatoknak is hála, kezdek jobban lenni. Szerencsére már aludni is tudok, fájdalomcsillapítókat sem kell már szednem, de azért a zúzódások még okoznak némi gondot” – mesélt a Blikknek Zalatnay Cini, aki november elején legurult egy lépcsőn, több bordája eltört, és víz került a tüdejébe, de úgy érzi, már bírni fogja a koncerteket. “Nincs mese, nagy harcos vagyok, és meg fogom csinálni a hét végi bulikat. Senki nem fogja látni rajtam, ha fáj valamim. Nekem az életem a színpad!” – jelentette ki.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top