Sztárok

Megvan, hol folytatják Sebestyén Balázsék

Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri pénteken személyesen jelenti be egy sajtótájékoztatón, hogy hol, mikor, és milyen formában folytatódik a reggeli műsoruk. A Bors azonban már most tudni véli a választ.

UPDATE: Sebestyén Balázsék pénteken délelőtt sajtótájékoztatót tartottak.

Bejelentették, hogy új néven, a Rádió1-nél folytatják tovább a Morning Show-t (Reggeli show-t). A bejelentést itt nézhetitek meg:

A Morning show műsorvezetői három, egymástól független forrás szerint is az Andy Vajna tulajdonában álló Rádió 1-gyel állapodtak meg – írja a Bors. Sebestyén Balázs korábban több műsorban, többek között az Esti frizbiben és a Házon kívülben is elmondta, jó a kapcsolatuk Andy Vajnával, és nem tartja kizártnak, hogy együtt dolgozzanak. Ugyanakkor azt mindig hangsúlyozta, csak olyan helyre mennek, ahol a műsorkészítésbe senki nem szól bele, és szabadon elmondhatják a véleményüket.

Ha minden igaz, az is előfordulhat, hogy már hétfőn reggel újra hallhatjuk Sebestyén Balázst, Vadon Janit és Rákóczi Ferit az éterben. 

Fotó: facebook.com/MorningShow.hu
Fotó: facebook.com/MorningShow.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top