Sztárok

Presser Gábor miatt vonulhatott kórházba Kanye West

Kanye West a Presser Gáborral folytatott pereskedés közepén váratlanul kórházba került idegösszeomlással. Persze nem biztos, de lehetséges, hogy egy cselről van szó.

 2,5 millió dollárra perelte be Presser Gábor Kanye Westet és a Sony Musicot, ugyanis jogtalanul használták fel az Omega egykori slágerét, a Gyöngyhajú lányt a New Slaves című számukban. A rapper egy héttel azelőtt, hogy lemondta koncertjeit és kórházba vonult, meg akarta változtatni a tárgyalások színhelyét, New Yorkról Kalifornia államra, arra hivatkozva, hogy az érintettek nagy része Los Angelesben tartózkodik.

Ez azért is különös, mert Westet egy héttel a papírok benyújtása után szállították be egy Los Angeles-i kórházba idegösszeomlás miatt, és addig ideje jó részét New York-i rezidenciáján töltötte – írja a Blikk.

 Presser Gábor így reagált a történtekre. “Míg Kanye Westnek nem okozna gondot az ide-oda utazgatás, számomra egészségügyileg és anyagilag is megterhelő lenne Kaliforniába repülni, ugyanis, noha mindketten elismert zenészek vagyunk országunkban, a pénzügyi helyzetünk nem egy kategóriába tartozik” – mondta, majd hozzátette azt is, hogy tisztességtelennek gondolja azt a törekvést, hogy azzal próbálnak Westék előnyhöz jutni, hogy anyagi helyzetükre támaszkodva próbálják őt ellehetetleníteni – írja a Daily Mail.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top