Sztárok

Nagy Ervin: kemény szituáció, amikor lecserélnek

Az RTL Klub Válótársak című sorozatában a színész testvére volt feleségét csábítja el. Megkérdeztük Nagy Ervint, ő mit gondol erről a kényes témáról.

A színész karakteres választ adott, és elmagyarázta a Válótársakban, miért tudott azonosulni a szereppel. Sáfár Péter, akit Nagy Ervin alakít, egy nem működő kapcsolatba lép be harmadikként, az viszont nehezíti a helyzetét, hogy éppen válófélben lévő bátyja nejébe szeret bele. Hogy van-e szabály arra, elcsábíthatod-e a testvéred volt párját, nem tűnik hétköznapi szituációnak, de Nagy Ervin úgy gondolja, van, amikor elfogadható egy ilyen helyzet.  

Nagy Ervin: kemény szituáció, amikor lecserélnek

“A Válótársakban a karakterem abba a nőbe szeret bele, akit bátyja fűvel-fával megcsalt. Szerintem, ez abszolút előfordulhat bármikor bármelyik családban. A bűn országhatárokat és családhatárokat nem ismer. A Bárányok hallgatnak című filmben azt mondja Anthony Hopkins: »Mivel kezdődik a vágy? Amit minden nap látsz« – ez annyira igaz mondat. Azt nem kívánod meg, aki nincs a közeledben, hanem azzal kerülsz kapcsolatba, akit napról napra látsz. A családban, akikkel összejársz, azon akad meg a szemed, persze csak akkor, ha érzed a rést a pajzson, a sorozatban pedig bőven van Bálint rovásán. Azt gondolom, hogy a szerelem semmiféle etikát nem ismer. Ha ez családon belül következik be, akkor családon belül. Sokfajták vagyunk, ezért is van annyiféle ember, ezért íródnak a szerelemről a világ nagy művei, mert nincs benne etika. Belső vívódás viszont van, de az érzelmeket ez sem állíthatja meg” – magyarázta a színész, aki hozzátette, a sorozatban megbocsátható az, ami Zsófi és közte kialakul.

Nagy Ervin korábban beszélt már a rivalizálásról és arról, hogyan tudják kihasználni Stohl Andrással a köztük lévő feszültséget. Kettőjük karaktere eddig nagyszerű választásnak tűnik. 

Nagy Ervin: kemény szituáció, amikor lecserélnek

“Sáfár Bálint (Stohl András – a szerk.) eljátszotta minden becsületét, hiszen folyton megcsalta a feleségét, és az összes nő, aki nézi a sorozatot, azt gondolja, megérdemli, hogy az öccse a helyébe lépjen. Volt egy jelenet, amikor megérkezik Bálint, és az öccse – akit én alakítok – ott játszik a gyerekivel. Sok mindent megéltünk már Andrissal a civil életünkben, ezért szíven ütött minket az a jelenet. Hirtelen megáll a levegő, amikor az ember helyét elfoglalják a családi asztalnál. Az kemény szituáció, amikor belépnek a helyedbe.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top