Sztárok

Megvillantotta kebleit Chrissy Teigen – fotó

10 hónappal a szülése után így néz ki a teste Chrissy Teigen modell-műsorvezetőnek. Pikáns fotók következnek!

Ledobta magáról a textilt Chrissy Teigen modell-műsorvezető. Az amerikai Szabó Zsófi – azért kapta ezt a nevet, mert az USA-ban futó Playback párbajnak ő a női műsorvezetője, míg itthon Zsófi az – a szerk. – Miami egyik strandján szabadult meg fürdőruhájától.

Megvillantotta kebleit Chrissy Teigen - fotó

Tette ezt egy fotózás kedvéért, amire egyébként férje, az énekes John Legend is elkísérte. Kislányuk, a 10 hónapos Luna Simone Stephens nem volt a szüleivel. Chrissy Teigen a Sports Illustrated 2010-es fürdőruhás különkiadásában debütált. Közösségi oldalán rendre megoszt olyan képeket, ahol látszik a narancsbőre vagy egy két pattanása. “Vannak striáim, vannak pattanásaim, ez is én vagyok!” – mondta korábban.

Megvillantotta kebleit Chrissy Teigen - fotó

Az egykori fürdőruhamodelltől nem áll távolt a pucérkodás. Pár hónapja az Instagram oldalára töltött fel egy pikáns képet, amin férjével pózol. A különlegessége az egésznek mégsem ez, hanem az a tény, hogy ezzel a fotóval köszöntötte legjobb barátnőjét a születésnapján.

HAPPY BIRTHDAY @MARISAMXO !!!!

chrissy teigen (@chrissyteigen) által közzétett fénykép,

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top