nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
A szultána szívdöglesztő pasája Samuel L. Jackson partnere volt

A szultána szívdöglesztő pasája Samuel L. Jackson partnere volt

A szultána sorozat pasája a nők kedvence, sokak szerint olyan szívdöglesztő, hogy világhírű lehetne, ha Hollywoodba született volna. Nos, talán így sem áll tőle távol.
NLCafé
f Ajánlom

 Az amerikai közönségnek is bemutatkozott a Big Game – A nagyvad című filmben Mehmet Kurtuluş, ráadásul nem mellékszereplőként, ahogy a lenti képgalériában is láthatod majd.

A filmben Samuel L. Jackson partnere, ami azért már valami. A szultána nézői Dervis pasaként ismerik, aki Handan szultána legfőbb támogatója, bizalmasa, és titokban szerelmes Handan szultánába. 

A szultána szívdöglesztő pasája Samuel L.Jackson partnere volt
A szultána szívdöglesztő pasája Samuel L.Jackson partnere volt

A sorozatbeli karaktere tragikus véget ért, már mi is láthattuk a kivégzését. A Németországban élő török színész karrierjében nagy lépés volt, amikor a Big Game című filmben láthattuk viszont Samuel L. Jackson oldalán, aki a filmben az Egyesült Államok elnökét alakította, Mehmet Kurtuluş pedig az ellene merényletet tervező terroristacsoport vezetőjét, Hazart keltette életre.

A szultána szívdöglesztő pasája Samuel L.Jackson partnere volt

Ez a film fordulópontot jelentett Mehmet Kurtuluş karrierjében. Túl azon, hogy barátságot kötöttek Samuel L. Jacksonnal, a Penthouse magazin is felfigyelt a színészre, és az amerikai férfimagazin három oldalt szentelt a török sztárnak.

5 Fotó megtekintése

A szultána pasája, Mehmet Kurtulus és Samuel L. Jackson

Nem csoda, hogy A szultána rajongói odavoltak érte, és szabályosan meggyászolták, amikor a sorozatban megölték. Mondjuk, nélküle is fordulatos lesz a történet.

Megosztás Facebookon