Sztárok

Sarka Katáék megszólaltak a válásról

Tegnap lett volna Sarka Kata és Hajdú Péter békéltető tárgyalása, de mivel egyik fél sem jelent meg, így a bíróság az egész eljárást semmissé tette.

Tegnap csak annyit lehetett tudni, hogy  lezárult Sarka Kata és Hajdú Péter válása, most az is kiderül, hogy miért, és mit is jelent ez számukra. “Katát kellene megkérdezni, hogy miért adta be a válókeresetet, és felperesként miért nem ment el. Én már előre jeleztem, hogy nem kaptam idézést, és így nem leszek jelen” – zárta rövidre Hajdú Péter.

A Blikk természetesen Sarka Katát is megkérdezte, aki nem volt ilyen szűkszavú. “Nem mentem el a békéltető tárgyalásra, mert előtte beszéltem Petivel, és mondta, hogy nem lesz ott. Igen, az eljárást megszüntették most emiatt, de ez nem jelenti azt, hogy nem kerülhet újra bíróság elé a kereset” – jelentette ki a kétgyermekes anya.

“Sokan már hétfőn elkezdtek hívogatni, tudtam, hogy nem lehet nyugodt körülmények között lefolytatni a békítő tárgyalást. Egyedül nem álltam volna a kérdések hadát, ezért úgy döntöttem, hogy én sem megyek el. Ez a tényeken nem változtat, továbbra is külön élünk, de a gyerekeket teljes egyetértésben neveljük” – mondta Sarka Kata.

Sarka Katáék megszólaltak a válásról

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top