Sztárok

Istenes Bence fel akarta csípni Szabó Zsófit

Szabó Zsófi éppen Puskás Petivel fetrengett, amikor Istenes Bence bekavart. Lelepleztük a szerelmi háromszöget.

Gáspár Laci szerint Puskás Peti a “celebcsajok réme”. A Playback párbaj műsorvezetője pontosan ezekkel a szavakkal konferálta fel x-faktoros mentortársát, amire Szabó Zsófi kontrázott, és elmesélt egy régi, közös történetet, amikor nemcsak Puskás Peti, hanem, Istenes Bence is fel akarta csípni őt. “Úgy akartál felszedni, hogy feküdtünk a Deák téren a földön reggel ötkor, a telefon rezgett a zsebemben, és akkor Istenes Bence írt sms-t” – közölte Szabó.

Puskás és Istenes minderre csak somolygott, de nem cáfolták Zsófi sztoriját. Hogy mindez mikor történt, arról nem szól a fáma, de ha kiindulási pontnak azt vesszük, hogy Istenes Bence és Csobot Adél fia 2016. május 4-én született, és hogy Bence akkor már jó három éve együtt volt az énekesnővel, simán elképzelhető, hogy még 2012-es évszámot mutatott a naptár. 

A Playback párbaj december 2-án debütál az RTL Klubon, 22.40-től látható a Gyertek át! után. Ezt követően még aznap 23.10-kor érkezik a következő epizód a hamarosan induló RTL Spike-ra. Az újabb epizódokat hétről hétre ugyanilyen kezdési időpontokkal láthatják a nézők, ugyanezen a két csatornán. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top