Sztárok

Kiakadtak a rajongók Sebestyén Balázsék miatt

Sebestyén Balázsékat ígérgette a hallgatóinak az egyik rádióadó reggeli műsora, de a Morning show műsorvezetői nem tűntek fel az éterben.

Napok óta reklámozta a Rádió Rock, hogy szerdán megszólaltatják a Morning Show műsorvezetőit, ám hiába a promóció és ígéret, sem Rákóczi Feri, sem Vadon Jani, sem Sebestyén Balázs nem jelent meg a stúdióban, ami miatt átverve érezték magukat a hallgatók. Balázs az origo.hu-nak azt állította, nem volt fix időpont. Kovács Áron, a Rádió Rock műsorvezetője másképp emlékszik. “Hétfőn lemondták a szereplést, mi pedig úgy gondoltuk, hogy akkor csináljunk egy viccnapot. Azok a rajongók pedig, akik Balázsékkal évekig Fekete Pákón röhögtek, most nem bírták elviselni, hogy Balázsékat figurázzák ki” – mondta a Borsnak

Mi nem tudjuk, hogy mi az igazság, de azt igen, hogy Sebestyén Balázs üzent a rajongóinak a Facebookon. “Szerintem nemsokára lesznek jó hírek” – biztatta kitartásra őket. 

A Házon kívül szerda esti adásában pedig arról is beszélt, hogy akár a Rádió1-en is folytatná. “Ha a Rádió1 egy piaci alapon működő, fiataloknak szóló, valódi kereskedelmi rádiót akar létrehozni, akkor akár le is szerződhetünk, tárgyalok velük, hiszen lejárt a szerződésünk. Ha megmarad a műsorkészítői szabadság, ha nem szólnak bele, ha azt tudom mindenről mondani, amit én valójában gondolok, és a műsor és én is önazonosak maradunk, akkor nekem ezzel igazából nincs bajom. Ha kapok egy ígéretet, és bele tudunk venni bizonyos dolgokat a szerződésembe, akkor ez a dolog működhet” – mondta.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top