Sztárok

Mély gyászában is fellépett Lagzi Lajcsi

Állítja, hogy a komédiás, az előadóművész élete nehéz. Lagzi Lajcsi elmondta, apja azt akarta volna, hogy ekkor is álljon színpadra.

“A komédiásnak is van lelke” – magyarázta Lagzi Lajcsi az éppen egy vízzel teli pohár mellett ülő Gesztesi Károlnyak, miután elmesélte élete egyik legnehezebb időszakát, mikor is elvesztette az édesapját. Így emlékezett vissza: “Tudunk-e mindig komédiásak lenni? – tette fel a kérdést az Édes élet kamerái előtt. – Amikor egy december 28-án meghalt az apám, nekem akkor is ki kellett állnom a színpadra, és utána fel kellett állni szilveszterkor is. Ezt azóta sem tudtam mindig feldolgozni. Nem volt kötelező felmenni… de az apám, ha élt volna, azt mondta volna, hogy lépjek fel. Nagyon érdekes a komédiásnak az élete. A komédiásnak is van lelke.”

Tudni kell, hogy Lagzi Lajcsi (Galambos Lajos) édesapja is előadóművész volt, hétvégenként lakodalmakban muzsikált, azaz Lajcsi már gyerekkorától szívta magába a zenét, és lett később (a Zeneművészeti Főiskola elvégzése után) az ország egyik legismertebb muzsikusa. Műsora, a Dáridó most a Zenebutik TV-n látható.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top