Sztárok

Totálkáros lett Bochkor Gáborék autója

A fején keletkezett pukli miatt Várkonyi Andrea bement a kórházba a baleset után, de már jól van. Nem érti, hogy történhetett a baj, részletek a balesetről.

Várkonyi Andrea, aki sántít a balesete miatt, nem érti, hogyan ütközhetett bele a furgon, amikor a szabályoknak megfelelően a zöld jelzésre elindult a lámpánál. “A fejemet eléggé beütöttem, egy tojás méretű pukli van rajta. Bár tegnap még nem éreztem fájdalmat – valószínűleg a sokk hatására –, ma már mindenem fáj, és kicsit sántikálok is. Így a mai napot az ügyintézés mellett a pihenésnek szentelem” – mondta a Blikknek Várkonyi Andrea. Még vizsgálják, hogy ki volt a hibás a balesetben, de a jelek szerint a műsorvezető vétlen volt.

Bochkor Gábor szerda reggel rádiós műsorában beszélt Andrea balesetéről. Elmondása szerint hatalmas koccanás volt, aminek következtében a nemrég vásárolt autó totálkáros lett, sőt még az egyik kereke is kitört. Arról egyelőre nem tudtak nyilatkozni, mekkora lehet a kár, ugyanis a szakemberek még csak most mérik fel a veszteséget. A Flórián téri kereszteződést egyébként halálkereszteződésnek is elnevezték, mert nagyon gyakoriak a balesetek.

Fotó: facebook.com/Bochkor-Gábor
Fotó: facebook.com/Bochkor-Gábor

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top