Sztárok

Várkonyi Andrea balesete: még vizsgálják, ki a hibás

Bochkor Gábor a Mucis FM reggeli műsorában mesélt Várkonyi Andrea autóbalesetéről. Kiderült, hogy a kocsi totálkárosra tört, és egyelőre vizsgálják, kinek a hibájából történt a karambol.

Az első hírek még arról szóltak, hogy Bochkor Gábor és családja autóbalesetet szenvedett, de később az Borsnak a műsorvezető elmondta: Várkonyi Andrea egyedül ült a kocsiban, amikor a baleset történt. “Andival történt, egyedül ült a kocsiban, de a baleset hírére odasiettünk a gyerekkel. Andi úgy mesélte nekem, hogy zöldre váltott a lámpa, ő elindult, amikor balról belevágódott egy furgon. A biztonság kedvéért elmentünk orvoshoz, mert púp van a fején, de szerencsére jól van.”

Ma reggel az Önindítóban sokan sms-ben faggatták a műsorvezetőt, hogy van Andrea, és hogy a történt a baleset. Kiderült, hogy az autó totálkáros, az egyik kereke kitört. Szerencsére Várkonyi Andreának nem esett komolyabb baja, a vizsgálatok ezt állapították meg, egyelőre nyakmerevítőt kapott. 

Jelenleg még vizsgálják, hogyan történt a baleset, és ki a hibás, de Bochkor szerint eddig minden azt támasztja alá, hogy a párja vétlen volt. 

via Facebook/Várkonyi Andrea
via Facebook/Várkonyi Andrea

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top