Sztárok

Súlyos sérüléseket okozott a Happy Gang sztárja

Komoly sérüléseket okozott egy kocsmai verekedésben a Happy Gang sztárja, ezért kártérítési perre és akár több év börtönbüntetésre is számíthat.

Móré András, aki a Happy Gang együttesből Vitamin néven ismert, július 20-án egy csepeli kocsmában söröskorsóval támadt Salamon Viktorra. A széttört korsó olyan mély vágásokat ejtett a lakatosként dolgozó férfi arcán, hogy az idegei is roncsolódtak. Viktor állapota nem javult, a fél arca lebénult az idegek károsodása miatt, és így a munkáját sem képes úgy ellátni, mint régen, mert nagy súlyokat már nem emelhet – írja a Blikk.

Büntető- és polgári pert is indítunk Móré András ellen, aki elismerte bűnösségét. Azt vallotta egyébként, hogy nem emlékszik, hogy az ütéskor a kezében volt a korsó. Milliós kártérítést kérünk, illetve 2–8 évig tartó szabadságvesztés is várhat rá, amennyiben a súlyos testi sértés bűntette igazolást nyer a bíróságon” – nyilatkozta a lapnak a sértett ügyvédje, dr. Kiss B. Mihály. “Remélem, legalább valamilyen kártérítést kapok, mert arról már lemondtam, hogy meggyógyulok. Anyagilag is nehéz helyzetbe kerültem, mert nem tudok annyit dolgozni, mint régen” – magyarázta a sértett.

Fotó: facebook.com/happygang.hu
Fotó: facebook.com/happygang.hu

A Happy Gang sztárja, akit egyébként már több szórakozóhelyről is kitiltottak, a következőket mondta “Aki engem ismer, az tudja, hogy nyugodt vérmérsékletű ember vagyok, nehéz kihozni a sodromból – célzott az énekes arra, hogy a vita nem a semmiből kerekedett. Hogy a szóváltás pontosan miből is indult, és miért fajult tettlegességig, azt egyelőre homály fedi, ez valószínűleg már csak a bíróságon derül ki. – Többet nem szeretnék elmondani a nyomozásnak ebben a szakaszában.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top