Sztárok

Ezzel a filmmel tér vissza Kulka János a filmvászonra

Most már szinte biztos, hogy az X. című thrillerrel tér vissza a mozikba Kulka János. A filmet Ujj Mészáros Károly rendezi, aki a Liza, a rókatündér direktora is volt.

Kora tavasszal kezdik el forgatni azt a filmet, amiben Kulka János agyvérzése után visszatér a filmvászonra. Az X. című krimit Ujj Mészáros Károly, a Liza, a rókatündér rendezője készíti, amiben Kulka János mellett Balsai Mónika, a Liza, a rókatündér főszereplője is szerepet kapott. A film elkészítéséhez 489 millió forint gyártási támogatást adott a Filmalap.

Ujj Mészáros Károly új filmje, az X. egy skandináv típusú krimi lesz, erős vizuális világgal és nagyon sok halálesettel. Az új moziban nemcsak Balsai Mónika, hanem a rendező előző filmjében szintén játszó Schmied Zoltán és Bede-Fazekas Szabolcs is szerepet kapott, mindhárman nyomozót alakítanak majd az új filmben. Az X. a mai Budapesten játszódik, ahol egy lányát egyedül nevelő nyomozónő keveredik bele egy szövevényes bűnügybe.

origo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top