nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Lady Gaga teljesen kiborult az AMA 2016 gálán

Lady Gaga teljesen kiborult az AMA 2016 gálán

Mindehhez elég volt Selena Gomez rövid beszéde, amit azok után mondott el, hogy megkapta a legjobb női pop/rock előadó díját. Az énekesnő elcsukló hangon mesélt a betegségéről.
NLCafé
f Ajánlom

Vasárnap rendezték meg sorban a negyvennegyedik American Music Awards gálát, melyet az USA egyik legnagyobb zenei díjátadójaként jegyeznek, ennek köszönhetően már a fellépők sora is erős: a díjak átadásának közepette ugyanis olyan zenészek állnak színpadra, mint például Bruno Mars, Sting, a Green Day vagy Lady Gaga.

Az énekesnő a díjátadót a közönség soraiból nézte végig, és meghatottan hallgatta Selena Gomez szavait, aki azok után rögtönzött rövid beszédet, hogy átvette az legjobb női pop/rock előadó díját. “2014-ben fordult elő először, hogy ezen a színpadon állva maximálisan őszinte voltam veletek… – mondta az AMA 2016 közönségének és nézőinek. Gomeznél abban az évben diagnosztizáltak lupus betegséget, amivel nagyjából mostanáig küzdött, de szerencsésen felgyógyult. – Le kellett állnom, mert belül teljesen összetörtem. Próbáltam úgy viselkedni, hogy ne okozzak csalódást, de végül megrogytam. Szeretném megköszönni a rajongóimnak, hogy kitartottak mellettem… nem is értem, mivel szolgáltam rá a hűségükre.”

Az énekesnő augusztusban szintén a lupusa miatt vonult kényszerpihenőre, és azóta nem állt közönség elé. Lady Gagát meghatották a szavai. A gála után a színpad mögött találkozott fiatal kolléganőjével, hosszasan beszélgettek, majd a keblére ölelte, és megjegyezte, hogy Gomez volt a legnagyobb rocksztár aznap éjjel.

 

 

Megosztás Facebookon