Sztárok

Lady Gaga teljesen kiborult az AMA 2016 gálán

Mindehhez elég volt Selena Gomez rövid beszéde, amit azok után mondott el, hogy megkapta a legjobb női pop/rock előadó díját. Az énekesnő elcsukló hangon mesélt a betegségéről.

Vasárnap rendezték meg sorban a negyvennegyedik American Music Awards gálát, melyet az USA egyik legnagyobb zenei díjátadójaként jegyeznek, ennek köszönhetően már a fellépők sora is erős: a díjak átadásának közepette ugyanis olyan zenészek állnak színpadra, mint például Bruno Mars, Sting, a Green Day vagy Lady Gaga.

Az énekesnő a díjátadót a közönség soraiból nézte végig, és meghatottan hallgatta Selena Gomez szavait, aki azok után rögtönzött rövid beszédet, hogy átvette az legjobb női pop/rock előadó díját. “2014-ben fordult elő először, hogy ezen a színpadon állva maximálisan őszinte voltam veletek… – mondta az AMA 2016 közönségének és nézőinek. Gomeznél abban az évben diagnosztizáltak lupus betegséget, amivel nagyjából mostanáig küzdött, de szerencsésen felgyógyult. – Le kellett állnom, mert belül teljesen összetörtem. Próbáltam úgy viselkedni, hogy ne okozzak csalódást, de végül megrogytam. Szeretném megköszönni a rajongóimnak, hogy kitartottak mellettem… nem is értem, mivel szolgáltam rá a hűségükre.”

Az énekesnő augusztusban szintén a lupusa miatt vonult kényszerpihenőre, és azóta nem állt közönség elé. Lady Gagát meghatották a szavai. A gála után a színpad mögött találkozott fiatal kolléganőjével, hosszasan beszélgettek, majd a keblére ölelte, és megjegyezte, hogy Gomez volt a legnagyobb rocksztár aznap éjjel.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top