Sztárok

Demcsák Zsuzsa plasztikáztatott, látványos a változás

A legtöbb nő titkolja, ha szépészeti beavatkozáson esik át. Demcsák Zsuzsa nem így tett, előtte-utána képet is posztolt az arcplasztikájáról. Nézd meg!

Demcsák Zsuzsa úgy döntött, nem fogja eltitkolni, hogy plasztikáztatott. “Szépészeti beavatkozások? Beszéljünk róla. Sokan titkolják, én nem fogom!
Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer saját magamról posztolok előtte-utána képet, most mégis megteszem. A különbség ugyanis látványos, méghozzá a szemem alatt. Eltűntek a karikáim. Azok a karikák, amik egyrészt a genetikának, másrészt a 12 év hajnalban kelésnek köszönhetők…” – írta a fotóhoz.

“Nemrégiben Tillával beszélgettem, aki elárulta, milyen kezelésen esett át. Az ő hatására kaptam én is kedvet: hyaluronsavat fecskendeztek be a szemem alá, mert szabályosan elfogyott a zsírszövet. ez persze genetika is, nagyapámnál és az édesapámnál is így alakult, persze, nálam a sok hajnalozás is megtette a hatását. A kezelés nem fájt, és elégedett vagyok az eredménnyel” mesélte Demcsák Zsuzsa a Story Magazinnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top