nlc.hu
Sztárok

Sztárok, akiknek sok gyerekük van

Egy gyerek nem gyerek – híres anyák, akik egy szakajtónyi utódot nevelnek

A gyerekgyáros férfihírességek aranycsapatát már felállítottuk – jöhet az erős konkurencia női oldalról. Mert bizony sokgyerekes anyákból is simán összeáll egy ütős kommandó, ha körülnézünk a színész-, énekes- és politikusnők között.

Az, hogy vannak férfisztárok, akik úgy gyártják a gyerekeket, mintha nem lenne holnap, nem annyira meglepő – az egy hónap alatt háromszor is apává vált Bob Marley történetétől persze égnek áll az ember haja, de éppen ez a sztori mutatja meg azt is, hogy a férfiaknak elég egyszerű a dolguk ezen a téren. Öt év alatt háromszor szülni, ahogyan Mira Sorvino vagy az ön- és családmarketingben és csodálatos divatbakikban is erős Kris Jenner csinálta, na az viszont már valami – az meg pláne, hogy egyikük sem állt meg három gyereknél, ahogyan az eljegyzési gyűrűket is halmozó Victoria Beckham és a gyerekeit megvesztegető Heidi Klum sem. A sokgyerekes apák után íme hát a híres nők, akik nem viccelnek, ha gyerekvállalásról van szó.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top