Sztárok

Weisz Fanni nagymamája vígasztalhatatlan

Weisz Fanni nagymamája arról mesélt, hogy unokája párja nem kívánatos személy otthonukban, amióta a fogyatékkal élőkről elég érdekesen nyilatkozott.

Weisz Fanni teljesen kifordult önmagából, amióta párjával, Péterrel összehozta őket a sors. A szépségkirálynő közösségi oldalán azt osztotta meg, minden rendben van vele, azonban aki ismeri, erről másképp vélekedik. Nagymamájánál is betelt a pohár, és hétfő este nyílt levelet írt, amiben arról számol be, hogy Péter nem örül annak, hogy párja fogyatékkal élőkkel barátkozik. “Nem jó szemmel néztük kapcsolatukat, mert Péter bemutatkozása alkalmával hangot adott annak, hogy Fanninak nem kéne ennyi fogyival barátkoznia, és egyébként is, ez a sok karitatív dolog nem kifizetődő” – írta Weisz Fanni nagymamája. A The Voice és A Dal műsoraiból ismert  Agárdi Szilvi is azt mesélte, hogy a szépségkirálynő nem reagál az üzeneteire, amióta párja van – írja a Bors

 

Weisz Fanni nagymamája vígasztalhatatlan

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top