Sztárok

Pásztor Anna a combjai közé szorított egy rajongót

Pásztor Annáról jól tudjuk, hogy igazán vagány nő. De azon azért meglepődtünk, hogy még az olyan helyzeteket is mennyire lazán tudja kezelni, mint amikor egy rajongója váratlanul beleharap a koncertje közben.

Úgy tűnik, az énekesnő nem tud kifogyni a meglepő történetekből. Legutóbb az derült ki a Micsoda nők! című műsorból, hogy Pásztor Anna bűnözőket hallgatott le. Most egy másfajta kalandjáról mesélt az énekesnő.

A helyszín egy trash metal est volt hajnali fél hatkor, ahol az Anna and the Barbies is fellépett. A klub elég közvetlen volt, amit úgy kell érteni, hogy nem álltak elválasztó kordonok a színpad előtt. A közönség pedig hajnal lévén már erősen ittas állapotban volt, főleg egy az első sorban ácsorgó fiatal férfi, aki egész egyszerűen beleharapott Pásztor Anna combjába.

Pásztor Anna a lába közé szorított egy rajongót

Úgy gondoljuk, hogy kevesen reagálnának erre ilyen jól és bevállalósan, mint Pásztor Anna. “Átkulcsoltam a lábammal a fejét, és a dal végéig ott maradt. A combommal erősen szorítottam, ő pedig lelkesen nézett rá. Amikor már láttam, hogy nagyon lilul a feje, elengedtem. Azóta elsővonalas rajongó” – mesélte az énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top