Sztárok

Ezért támadják Szabó Zsófit

Odébb van még, hogy Szabó Zsófi gyereket vállaljon, csakhogy ez a döntés kisebb vihart keltett köreiben. Erősen támadják a műsorvezetőt.

Szerelmük, közös új vállalkozásuk és álomesküvőjük kapcsán az utóbbi időben sokat olvashattunk Szabó Zsófiék boldogságáról. Zsófi és párja élete azonban annyira nem könnyű: az RTL Spike-on hamarosan induló Playback párbaj műsorvezetőjét a munkája Budapesthez köti, míg férje Nyíregyházán dolgozik.

Nem volt túl rég, amikor Szabó Zsófi a hálószobatitkairól mesélt, és elmondta, hogy az esküvő előtt minden éjszakát együtt töltöttek Zsolttal, de manapság nem ritka, hogy külön ágyban alszanak, amiről egyértelműen a meló tehet. Sőt, egy korábbi nyilatkozatában arról is beszélt, hogy még nem vállalna babát. Az internet népe azonban elég szigorú ebben a kérdésben: egyes kommentelők szerint Szabó Zsófi azért nem akar még gyereket, mert fontosabb neki a tévé és a szereplés, mint a férje.

Szabó Zsófiék esküvői videóját láttad már?

(via Blikk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top