Sztárok

Leverték, és kirabolták a Piramis egykori tagját

Azt mondja, hogy nem először fordult elő ilyen. Som Lajos csak ritkán mozdul ki otthonról, betegeskedik. Csak akkor lép ki az ajtón, ha vásárolnia kell, esetleg valami ügyet intéznie.

Júliusban még arról szólt a fáma, hogy Som Lajos bepereli a Piramist, állítása szerint ugyanis a zenekar teljesen jogtalanul használja a Piramis nevet. “1972. augusztus 25-én adtam be a Piramis nevet, és amikor az első szerződés létrejött, akkor az Interconcert által is Piramis lett a zenekar – mondta akkor a basszusgitáros, és hozzátette, hogy: Nálam ez nem pénzkérdés, bár nem mondom, jól jönne. 2010 óta 123 milliót kaszáltak mint Piramis. A bíróság majd eldönti, hogy ebből jár-e nekem valami.”

Som Lajosról jó ideje az a hír járja, hogy betegeskedik, és nem él túl fényes körülmények között, ennek tetejébe pedig most kirabolták. A zenész elmondta, hogy csak akkor megy el otthonról, ha vásárolnia kell, esetleg valami ügyet intézni, és az egyik ilyen alkalommal, amikor hazatért, egy idegen leteperte, és elvette a pénzét. Azt mondta, az illető akár le is szúrhatta volna, és hozzátette, hogy nem először fordult vele elő ilyen.

Som Lajos
Som Lajos

(via Blikk)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top