Sztárok

Ő a világ legszexisebb pasija: a People Dwayne Johnsonra szavaz

Minden évben eljön a pillanat, amikor kiderül, kit választott a People magazin a világ legszexisebb férfijának. Most éppen az egyik legnépszerűbb esti műsorban jelentették be, hogy Dwayne Johnsont választották 2016-ban.

George Clooney és Brad Pitt már kétszer is felkerült a lista élére, de volt már Chris Hamsworth, Sean Connery is az elmúlt 30 évben a világ legszexisebb férfija. Most Dwayne Johnsont választották, ami néhányakat meglepett, de sokan csak hevesen bólogattak. 

Ő a világ legszexisebb pasija: a People Dwayne Johnsonra szavaz

De a sort még biztosan hosszan lehetne folytatni, például azzal, amit a színész mondott: hogy ő mindig jó illatú. Könnyen belopja magát az emberek szívébe, aki már személyesen találkozott vele, az örökké a rajongója lesz. A Baywatch sikerét is Dwyane Johnson neve garantálja a kritikusok szerint.

Ellen DeGeneres műsorában – ahol bejelentették a hírt –, egy kis összeállítást is készítettek, hogyan jutott idáig a sztár, avagy egy szexszimbólum útja a sikerig.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top