Sztárok

Gáspár Laci új párja: Szabó Zsófi

Az X-Faktor mentorának most született a harmadik gyermeke, a műsorvezető pedig nemrég ment férjhez. Gáspár Laci és Szabó Zsófi viszont még így is képesek egy csónakban evezni.

Szeptemberben az NLCafé is megírta, hogy fiatal felnőtteknek RTL Spike címen indít csatornát az RTL, később kiderült, hogy az USA-ban népszerű Lip Sync Battle-t is műsorra tűzik, sőt az is, hogy Gáspár Laci lesz a műsorvezető. Az RTL Klub mai közleményéből megtudtuk, hogy a műsor hazai címe Playback Párbaj, az X-Faktor mentorának pedig Szabó Zsófi lesz a műsorvezető-párja. 

A műsor lényege, hogy a sztárok két körben küzdenek meg egymással, a feladatuk pedig az, hogy ismert előadók dalait adják elő a lehető leghitelesebb módon. Énekelniük nem kell, csak tátogni az eredeti dalokra. Első körben a saját ruhájukban, minden kellék és látványelem nélkül kell színpadra lépniük, a másodikban pedig jelmezbe bújva kell egy-egy híres videoklipet megeleveníteniük. A győztesről minden esetben a közönség dönt: az nyer, akinek a produkciója után hangosabban kiabálnak a stúdióban lévő nézők.

✨???? #joejt #mypomeranian

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által közzétett fénykép,

A Playback Párbaj december 2-án, pénteken 22:40-kor debütál az RTL Klubon, ezt követően még aznap 23.10-kor érkezik a következő epizód az RTL Spike-ra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top