Sztárok

15 éve debütált a moziban Harry Potter – szavazz, melyik gyerekszínésznek áll legjobban a felnőttkor!

Az egykori gyereksztárok egy része szem előtt maradt, mások a háttérbe húzódtak vagy szorultak, de azt persze nem ez dönti el, hogy ki öregedett a legszerencsésebben.

Harry Potter háza táján elég nagy a felhajtás manapság a Harry Potter és az elátkozott gyermek, illetve a hamarosan érkező (bár Harry Potter nélküli) új film kapcsán, ma pedig még egy apróbb pluszlöketet is kap a téma, tudniillik éppen tizenöt évvel ezelőtt mutatták be az első regény moziváltozatát. Hogy milyen régen is volt a premier, azt a legjobban úgy lehet lemérni, ha vetünk rá egy pillantást, hogyan festenek ma a forgatás kezdetén nagyrészt kisiskolás gyerekszereplők. Néhányukról persze többé-kevésbé tudjuk, hogyan nőttek fel és hol tartanak az életben – a Harry Potter stábjáról nemrég megható fotót posztoló Daniel Radcliffe ma is szem előtt van, akárcsak a színészet mellett az ENSZ jószolgálati nagyköveteként is aktív, könyveit pedig a londoni metróban szanaszét hagyó Emma Watson –, de sokan eltűntek közülük, úgyhogy most egybegyűjtöttünk mindenkit az évfordulóra, aki számított már az első részben is. Ha pedig már így együtt vannak, azt is megszavazhatod, melyikük öregedett a legszerencsésebben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top