Sztárok

Csemer Bogi cukorbeteg lett a terhessége alatt

Csemer Boglárkának le kellett mondania minden édességről, mert kiderült, hogy cukorbeteg. A részletekről a FEM3 Café műsorában beszélt. Elmesélte azt is, mi minden változott, mióta diétázik.

Csemer Boglárka a terhessége nyolcadik hónapjában jár. Mint minden kismamának, neki is el kell járnia kötelező terhességi vizsgálatokra. Ami jól is jött, ugyanis semmiféle tünete nem volt, de az egyik ilyen vizsgálat során kiderült, hogy cukorbeteg.

A FEM3 Café vendége volt, ahol elmesélte, hogy diétáznia kell, ami kifejezetten jó hatással van rá. Jobb lett a közérzete, szebb lett a bőre, és javult az emésztése is. Ráadásul az elmúlt 6 hétben, mióta tartja a diétát, csak a baba hízott, ő nem..

Csemer Bogi egyáltalán nem keseredett el a terhességi cukorbetegség miatt. kifejezetten örül a diéta jótékony hatásainak, de azért akadnak nehézségei. Édesszájú, ezért nem volt könnyű lemondania a tortákról és a sütikről. Ráadásul mióta odafigyel, észrevette, hogy szinte mindenben van cukor, így nem egyszerű bevásárolnia.

Csemer Bogi cukorbeteg lett a terhessége alatt

Az értékei már nem magasak, stabilizálódtak, de Csemer Boglárka a kislánya születése után is oda fog figyelni az étrendjére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top