Sztárok

Havas Henriknek milliós tartozása van

Havas riporteri iskolát szeretett volna nyitni a Barátok köztben látható Wekerle-telepi házban, de a terve végül nem valósult meg.

Havas Henrik 2001-ben 12,5 millió forintért vásárolta meg a Wekerle-telepi ingatlant azzal a céllal, hogy hamarosan riporteri iskolát nyit benne. Csakhogy hiába a több évig tartó felújítássorozat, a hatalmas, több mint ezerötszáz négyzetméteres ingatlan a mai napig üresen áll. Havas a Borsnak elmondta, az iskola, amit tervezett, a bolognai rendszer bevezetése után végül nem indulhatott el, mert nem kapott engedélyt.

 A riporter a lapnak elmondta azt is, hogy az elmúlt években többször is megpróbált túladni az ikonikus ingatlanon, ami szerinte most 310 milliót ér, de eddig nem talált rá vevőt. Az épület többi lakója évek óta nehezményezi, hogy szerintük Havas nem fizet közös költséget, ezért többször is kezdeményeztek már végrehajtást a riporter ellen. A hitelképtelenné vált lakók szerint Havas több mint 5 millió forinttal tartozik.

Havas szerint ez túlzás, a Borsnak azt mondta, a 255 millió forintra becsült ingatlannal kapcsolatban legfeljebb 1,8 millió forintos tartozásról tud. Hozzátette, a választásokig türelmesen vár egy komoly vevőre, és ha addig nem kel el az ingatlan, diákszállót nyit majd benne.

Olvass még többet Havas Henrikről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top