Sztárok

Tóth Gabi: Trap kapitány segített visszatalálni önmagamhoz

Tóth Gabi egy interjúban arról beszélt, hogy régebben mindenki lázadó rockerként ismerte, miközben szívesebben néptáncolt és énekelt népdalokat.

Meglepő dolgokról beszélt Tóth Gabi a Borsnak adott interjújában. Az énekesnő elmondta, régen ő volt a rocker lázadó, miközben sokan nem tudják, hogy emellett néptáncolt, népdalokat énekelt, és valójában az a világ volt az, ami felé a szíve húzott. 

Gabi állítja, csak az utóbbi néhány év­ben kezdett el egyre önazonosabbá válni, és végül Trap Kapitány segítségével sikerült visszatalálnia önmagához.

Az X-Faktor zsűritagja beszélt a terveiről is, most ugyanis egy “brandet” épít párjával közösen. “A Totova nevű formációnkban én írom az énektémákat, a párom pedig a dalszöveget. Különféle egzotikus hangszerek használatával szeretnénk létrehozni egy új hangzást, amely bemutatja a különféle népcsoportok egyedi zenei világát.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top