Sztárok

Meglepő régi fotók Kulka Jánosról, aki ma ünnepli az 58. születésnapját

Összetéveszthetetlen karakter, született előadó, noha csak egy véletlennek köszönheti, hogy színész lett. A ma 58 éves Kulka János régi képeit nézegetve nosztalgiáztunk, hogy milyen szerencsés véletlenek vannak.

Kulka János színésznek született, ez nem vitás.  Bár saját bevallása szerint nem erre a pályára készült. 

“Amikor kiderült, hogy Szegeden, ahol a családunk élt, abban az évben nem indul angol–francia szak, ahová menni szerettem volna, én nem akartam Szegeden maradni. És miután gőzöm se volt róla, mihez kezdjek, kapóra jött a Polák Tücsi nevű osztálytársam ötlete, hogy menjünk el felvételizni a Színművészetire. Jó bulinak tűnt az egész, semmi többnek” –  mondta egyszer.

A ma 58 éves Kulka János tehetségére hamar felfigyeltek, és még ő maga is gyorsnak érezte, hogy az első éveiben megkapta a Jászai-díjat és a Színikritikusok díját. De emlegethetnénk a Szomszédokat is, amivel országos ismertséget szerzett, mint a jó Mágenheim doktor.

Ha pedig már a kezdeteknél tartunk, és nosztalgiázunk, a kezünkbe akadt néhány régen látott fotó a ma 58 éves Kulka Jánosról, és némelyiken meglepődtünk, ezt elismerjük. 

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top