Sztárok

Úton az újabb hercegi baba, ujjong Monaco népe

Korábban már többször felreppent a pletyka, de most az udvar hivatalos közleményben erősítette meg, hogy hamarosan újabb babával bővül a hercegi család. Monacóban hatalmas az öröm.

“Őfensége, Caroline, Monaco és Hannover hercegnője örömmel jelenti be, hogy másodszülött fia, Pierre Casiraghi és felesége, Beatrice Borromeo első gyermekét várja” – ez áll a monacói udvar közleményében, valamint az, hogy a baba, aki a hercegnő negyedik unokája lesz, várhatóan jövő év tavaszán jön majd világra. 

Grace Kelly unokája, Pierre tavaly nyáron vezette oltár elé a mesésen gazdag olasz arisztokrata család sarját. Az esküvőt a Borromeo családi kastélyban tartották, amely gyönyörű Lago Maggiore nevű tó magánszigetén van.

Úton az újabb hercegi baba, ujjong Monaco népe

Caroline hercegnő elsőszülött fiának, Andreának már két gyereke van, és állítólag a kicsik is nagyon várják az unokatestvérük születését.

Úton az újabb hercegi baba, ujjong Monaco népe

Nem lehet azonban teljes Caroline öröme. A fiai ugyan mindketten boldog családi életet élnek, de a húguk, Charlotte hercegnő szakított Lamberto Sanfelice olasz rendezővel. Pedig a férfi apjaként szerette Charlotte házasságon kívül született gyermekét, elfogadta a kapcsolattal együtt járó hírverést, és jól viselte Charlotte híresen rossz szokásait is (például, hogy a hercegnő napi három doboz cigarettát szív).

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top