Sztárok

Gesztesi Károly megszegte ígéretét

Gesztesi Károly azt mondja, szervezete elszokott az alkoholtól, azért volt rá ilyen hatással az ivás. A színész sajnálja a történteket, és vállalja tettei következményeit a Hit Gyülekezetének tanácsára.

Gesztesi Károly még tavasszal megfogadta, hogy 500 napig egy korty szeszt sem fog inni. Nem sikerült betartania ígéretét, 94 nap után újra a pohár fenekére nézett. A színész ittasan vezetett, de szerencsére nem ütközött senkivel, autójában viszont keletkeztek károk – írja a Bors. A művész megbánta, hogy sofőrszolgálat igénybe vétele helyett inkább a volán mögé ült vasárnap hajnalban. A Hit Gyülekezetének tanácsára úgy döntött, nem tagadja a történteket. 94 napos nem ivászat után ittam egy picit. Nem sokat. Amióta nem iszom, elszokott a szervezetem az alkoholtól. Nem volt ámokfutás. Egyszerűen hiba volt, amiből tanulni fogokmondta Gesztesi Károly, aki őszintén megbánta a dolgot.

Gesztesi megbánta, hogy alkoholt fogyasztott

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top