Sztárok

Peter Srámek lakása egy szentély, mutatjuk

Mindannyian emlékszünk még arra, amikor a szerencsésebb kamaszok a saját szobájukat a saját ízlésük szerint formálhatták. Ez ugrott be Peter Srámek lakásáról.

A fiatal énekesről már régóta tudjuk, hogy igazi Zámbó Jimmy-rajongó. Ennek ellenére, amikor Lagzi Lajcsi vendégségbe érkezett Peter Srámekhez, meglepődött azon, amit ott látott. Például ott lógott a falon egy bekeretezett dupla platinalemez, amelyet Jimmy özvegyének adtak át. “Képzeld, ezt Zámbó Edit meg Adrián adta nekem, amikor először voltam náluk” – mesélte Srámek az Édes Életben.

Peter Srámek lakása egy szentély

Aztán ott volt az a kis festmény, amit Lajcsi nem tudott szó nélkül hagyni, noha nem gondolta, hogy a java még hátra van. 

Peter Srámek lakása egy szentély

Ezután jött egy kézimunkával készített páros kép. A jó méretes darabot öt hónapig készítette egy rajongó, Lajcsi pedig örült, hogy még a Srámek szeme színéhez is jó fonalat választottak. A lakásban ezenfelül még számos kisebb-nagyobb kép, poszter, fotó van a Királyról.

Peter Srámek lakása egy szentély

“Meglepődtem, mert ennyi Jimmy-portréval nem találkoztam még Jimmyéknél sem” – mondta Lajcsi, aki azért tudta gyarapítani a gyűjteményt. Pedig ennyi Jimmy jut egy kis területre, hogy csak a nagyobbakat mutassuk.

Peter Srámek lakása egy szentély, mutatjuk

 Nézd meg, mivel gazdagította Srámek gyűjteményét Lajcsi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top