Sztárok

Dobó Kata és Balsai Mónika pikáns jeleneteket kaptak a Válótársakban

Amióta csak elindult a Válótársak című sorozat, tudjuk, hogy pikáns jelenetekben nem lesz hiány. Dobó Katának és Balsai Mónikának is jutott épp elég.

És nem, nem arról van szó, hogy Dobó Kata ismét eljátszotta volna a híres Miniszter félrelép filmes jelenetet. Ezúttal nem csak egy kis melltartó és bugyi van rajta, legalábbis a Válótársak bemutatójában ez nem derül ki. Viszont ahogyan azt javasolja Lengyel Tamásnak, hogy fizethet természetben is, sejthető, hogy lesz ennek folytatása.

Dobó Kata és Balsai Mónika izgató jeleneteket kaptak a Válótársakban

Kicsit később egy pillanatra kiszúrtuk ezt a jelenetet, szóval nem is tévedtünk, sikerül megdöntenie Dobó Katát:

Dobó Kata és Balsai Mónika pikáns jeleneteket kaptak a Válótársakban

Viszont sokkal izgalmasabb pillanat, amikor Balsai Mónika meglepi a férjét vacsora közben, és láthatóan élvezi az ételeket. Elsőre leginkább a Harry és Sally című film jelenetre hajaz ez a pillanat, amikor Sally előadja, milyen egy színlelt orgazmus. 

Szóval ez itt Móni:

Dobó Kata és Balsai Mónika izgató jeleneteket kaptak a Válótársakban

Ez meg itt Sally: 

De nem a legpikánsabb jeleneteket vágtuk ki, pedig Balsai Mónikáról és sorozatbeli férjéről, Scherer Péterről készültek vadul szexelő jelenetek is. Ezt a Válótársak újabb bemutatójában is láthatjuk egy pillanatra: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top