Sztárok

Győrfi Pál: A feleségem abszolút kiszámíthatatlan

Az OMSZ szóvivőjeként eleve nem könnyű az élete Győrfi Pálnak, és most azt is bevallotta, hogy a felesége is igencsak szeszélyes nő.

“A feleségem abszolút kiszámíthatatlan, mint ahogy minden nő az valamennyire – nyilatkozta Győrfi Pál a Red Carpetnek. – De hát azért ha valaki ismeri Magyarországon és a világban, hát az én vagyok, úgyhogy én még most is azt érzem, hogy feltétel nélkül megbízhatok benne. Simán hátradőlnék, és biztos vagyok benne, hogy elkap. Így azért nagyon jó versenyezni.”

A Drágám, add az életed! című műsorban márpedig fontos a bizalom, mivel itt a nők licitálnak a kedvesükre, akik elég eszement, általában a fizikumra és ügyességre alapuló feladatokat hajtanak végre.

Győrfi és Salgó Adrienn három gyermeket nevelnek, az asszony elmondta, hogy hatéves fiuk azt mondta az apjának: “Apa, te mentős vagy, te abban vagy jó, és ne szomorkodj, ha ez nem sikerül.”

Olvass még Győrfi Pálról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top