Sztárok

Veszett szex ment a Való Világban

Most már azt is el tudnánk képzelni, hogy mi lenne, ha nem lennének kamerák. A Való Világ legfeltűnőbb hímje és nője ismét egymásnak esett, de most VV Krisztián vállalta a meló nagy részét, VV Mici pedig alulról szerette – ha szerette.

Mutatjuk, hogy VV Krisztián mennyire átéli, amikor VV Mici meglovagolja:

Veszett szex ment a Való Világban

Rendben, a kivágott rész alig két másodperc, de a hatvani fiú mimikája nem nagyon változott a fentebbi numera együttlét során. VV Krisztián még akkor is többet mosolygott, amikor a Való Világ sztorijának legközvetlenebb bókját lökte be, és közölte VV Micivel, hogy “jó szűk a p*nád”.

A bókok, a szenvedély, és a többi csekélység már annyira felfokozott hangulatba hozta a párost, hogy amikor csak tehetik, másznak a paplan alá,  miközben a Való Világ 8-ban a paplanon kívül is van élet – bár az nem ilyen izgalmas: 

Veszett szex ment a Való Világban

 

Krisztián a paplanon túli szellemben fog hozzá az aktuális menethez, értsd: Mici “legszentebb szentélye”, és Krisztián “kárszege” is kivillan, a befejezés viszont nem ennyire látványos:

Az együttlét a szokásos intenzitású. Krisztián anno az adatlapján elmondta, hogy nem szeret emlékezni, így egy-egy numerát feltehetően mindig új élményként él meg. Aranyhal.

Veszett szex ment a Való Világban

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top