Sztárok

Nem hiszel a szemednek – a sztárok gyerekkori reklámfilmjeit látva sírni fogsz a nevetéstől

Leonardo DiCaprio rágógumit, John Travolta életbiztosítást, Jennifer Lawrence hamburgert, Britney Spears pedig BBQ szószt reklámozott, mielőtt a világ leborult volna a nagyságuk előtt. A sztárok gyerekkori reklámfilmjeit meg fogod könnyezni a nevetéstől.

Leonardo DiCaprio rágógumit reklámoz

Nyolcvanas évek, belőtt séró és egy hatalmasra fújható, rózsaszín, túlcukrozott rágógumi. A fenti összetevők egy képen bárkiből bohócot csinálnának pillanatok alatt, de nem Leonardo DiCaprióból, aki már kölyökként is annyira menő volt, hogy a reklámot látva legszívesebben rögtön rohannánk a boltba Bubble Yumot venni.

John Travolta mindent reklámozott, és még annál is többet

A filmes karrierje beindulása előtt John Travolta – akivel interjúnkat itt olvashatjátok – kifejezetten kapós reklámszínésznek számított tinédzserként. Szerepelt szappanreklámban, reklámozott életbiztosítást, benne volt az amerikai hadsereg toborzófilmjében, népszerűsített motormárkát és sampont, szóval annyira kapós volt, hogy csak a reklámokból bőven meg tudott élni. Azért mi örülünk, hogy ennél egy picit többet akart, és átnyergelt a nagyjátékfilmekre.

Britney Spearsnek a BBQ szósztól támadt kedve vigyorogni

Britney Spears zenés karrierje is hihetetlenül korán indult, de ez nem jelenti azt, hogy azelőtt ne lehetett volna őt látni a tévéképernyőkön. Bár a reklámfilm rendezője még nem Britney hangjára, csupán a mosolyára volt kíváncsi, ő olyan ellenállhatatlan vigyorral köszönte meg a bizalmat, hogy attól a nézőnek kedve támad rögtön egy karton BBQ szószt dobni a bevásárlókocsijába.

Ryan Gosling utálja a levest, kivéve, ha konzervből van

Ha valaki megnézi ezt a régi levesreklámot, gyorsan rá fog jönni, hogy honnan származott a “Ryan Gosling nem akarja megenni a müzlijét” címen elhíresült őrült videósorozat alapötlete. Ebben a gyerekkori reklámban ugyanis Ryan egy nagy kanálnyi levesre néz rá undorodva, de amikor hirtelen konzervdobozos levest tesznek elé, egyből felcsillan a szeme. Minek is ennék frisset, ha ott a konzerv, ugye?

Jennifer Lawrence már tiniként is imádta a hamburgert

Jennifer Lawrencenak a gyorskaják (főképp a pizza) a gyengéi közé tartoznak, hiszen sok interjúban mesélt már örömmel erről, így testhezálló feladat lehetett neki tiniként, amikor egy meglehetősen cikire/cukira sikeredett Burger King-reklámban kellett eljátszania a hamburgerre kiéhezett leányt.

Ben Affleck is a Burger Kingre esküszik

Úgy fest, Ben Affleck a “sexy boy next door” image-ét tinédzser kora óta őrzi, ugyanis a Burger King már akkor meglátta benne a sármos nők kedvencét, amikor még jó néhány év hátra volt a Good Will Hunting és az Armageddon premierjéig.

Cate Blanchett csak nápolyira vágyik

Határeset, ugyanis Cate Blanchett már húszéves volt a reklámfilm idején, de még mindig messze állt attól, hogy megismerje a világ. Amikor a lámpást megtisztogatva kívánhat a dzsinntől, én szemrebbenés nélkül elhittem neki, hogy egy olyan Tim Tames nápolyis dobozra vágyik, ami sosem fogyhat ki.

Kristen Stewart gyerekként a Porschéra esküdött

Annyira nem jellemző, hogy luxus sportkocsikat gyerekekkel reklámozzanak, de Kristen Stewartnak még ez is megadatott. Mivel lekési az iskolabuszt, az apja a házi Porschéval viszi őt a suliba, ami nyilván kényelmesebb opció, mint a zötykölődés a buszon.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top