Sztárok

Végre megismerhetjük Köböl Anita szerelmét

Köböl Anita szerelméről eddig csak hallhattunk, sosem láthattuk még őket együtt. Most azonban Péter kilép a színfalak mögül, méghozzá egyből a kamerák elé.

Köböl Anita tavasszal ismerkedett meg a kedvesével, és 5 hónapnyi ismeretség után el is jegyezték egymást. Mivel Péter nem közszereplő, Anita még nem mutatta be a nagy nyilvánosság előtt. “Ez nem Peti kérése, inkább az én titokzatoskodásom volt, kettőnkre szerettem volna koncentrálni, de most végre kilép a színfalak mögül” – mondta Köböl Anita az NLCafénak, ugyanis a párjával együtt szerepelnek majd a Drágám, add az életed című műsorban. Anita szerint Peti  kifejezetten kameraérzékeny, és a szereplés sem teljesen új a számára, ugyanis régebben rendezett és színészként is szerepelt színházban. Ő egyébként testnevelőtanár, így neki szintén szerepelnie kell a diákjai előtt, akik büszkék rá, hogy most majd a tévében is láthatják, volt, aki tréfásan már autogramot is kért tőle.

Végre megismerhetjük Köböl Anita szerelmét

A Red Carpet műsorvezetője megismerkedésükkor először próbálta titkolni a foglalkozását, de lebukott. Petit viszont sosem zavarja, ha Anitát felismerik az utcán. Persze ha úgy látja, hogy túlságosan megnézik, azért finoman jelzi a külvilág számára, hogy ő is ott van. “Simogatja a lelkemet, ha ilyenkor átölel, hogy mindenkiben tudatosítsa, együtt vagyunk, hozzá tartozom. Persze most, hogy ő is szerepel a tévében, lehet, hogy megfordul a dolog, és több ezer nő nézi majd vágyakozva, de nem bánom” – mondta viccesen Anita.

“Nem vagyok féltékeny típus, bízom a másikban, mindig nyílt lapokkal játszom, nem taktikázom és a másikról sem feltételezem” – folytatta Anita, aki ebben egyébként naivnak tartja magát, mert volt már, hogy becsapták, ő mégis ilyen maradt.

Végre megismerhetjük Köböl Anita szerelmét

A Drágám, add az életed forgatása során sok újat megtudott a kedveséről. “Döbbenten néztem, hogy milyen elszánt és irgalmatlanul türelmes, velem ellentétben, mert én egy hirtelen személyiség vagyok” – mesélte nekünk Köböl Anita, akinek néha lelkiismeret-furdalása is volt, hogy nem segíthet a párjának a feladatok megoldásában. “Olyan volt, mint hogyha ketrecen kívülről figyelném, ahová én küldtem be, pedig legszívesebben odavetettem volna magam az oroszlánok elé, hogy megvédjem” – mondta.

Végre megismerhetjük Köböl Anita szerelmét
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top